lauantai 1. tammikuuta 2011

Ruusuista vuotta 2011!

Jälleen ovat yhdet joulunpyhät ja uudenvuoden aatot juhlistettu. Juhlapyhät katkaisevat mukavasti pitkän ja pimeän talvikauden. Toivottavasti olemme kaikki saaneet levätä ja kerätä voimia tulevan vuoden töihin ja muihin elämän koitoksiin.

Minun tuli käytyä jouluna matkoilla. Tällaisen kuvan nappasin sieltä, missä näitä joulukuussa kukkii. Jonkin verran etelämpänä kuin kotoSuomi.


Uudenvuoden tinasta sain ihanan ruusun. Se tarkoittanee ruusuista vuotta 2011. Ruusun varressa on piikkejä. Niitäkin varmasti tulevaan vuoteen mahtuu. Toivottavasti kuitenkin samassa merkityksessä, kuin ruusussa. Suojana ja elämän varjelijana. Ruusuja on monenvärisiä ja niillä on monta merkitystä. Rakkaus. Kiitollisuus. Viattomuus. Kuolema. Kauneus. Intohimo. Suojelu.

Minun tinasta tuli ihan selvästi tumman vaaleanpunainen. Se tarkoittaa kiitollisuutta. Ajattelin luvata yhden asian tälle vuodelle: olla kiitollisempi elämästä. Kaikesta huolimatta siihen on syytä. Kiitollinen mieli on alku kaikelle hyvälle. Ruusussa on myös ripaus valkoista. Se tarkoittaa viattomuutta, puhtautta ja nöyryyttä. Näitäkin tarvitaan tulevana vuonna.


Ruusuista vuotta Ystäväni!
Kauneutta, kiitollista mieltä, nöyryyttä ja varjelusta Sinulle,

toivottelee pauliina

Ei kommentteja: