keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Pienen ihmisen asialla. Suuria kokonaisuuksia hallitsemalla.

Kansanedustajien korvat ovat koventuneet kansalaisten tarpeille. Pienen ihmisen ääni ei kuulu tämän päivän politiikassa. Budjettiraameista ja infrastruktuureista on helpompi puhua, kuin siitä mistä tavallisen ihmisen hyvä arkielämä syntyy. Suunnan on muututtava. Inhimillisyys tulkoon esiin. Rahan valta menettäköön mahtiaan. Ihmisyyden aika on NYT.

Keskustan Keski-Suomen piiri on asettanut minut kansanedustajaehdokkaaksi kevään 2011 vaaleissa. Haluan turvata ihmisten hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa – aidosti ja koko sydämellä.

Politiikka on minun tapa välittää yhteisistä asioista. Se on arvojen järjestykseen laittamista. Se on kuuntelemista ja ihmisten kohtaamista. Politiikka on pienen ihmisen asiaa. Suurten kokonaisuuksien hallintaa. Politiikan teko on ongelmien ratkaisemista, ihmisten mielipiteiden huomioon ottamista ja hyvinvoinnin turvaamista. Itsensä likoon laittamista yhteisten asioiden edestä. Vastuunkantoa ja luottamuksen saamista. Paremman Suomen rakentamista.

Haluan haastaa nykyistä politiikan meininkiä ihmisläheisempään suuntaan. Ajan ihmisen näköisiä ja kokoisia asioita. Keski-Suomi tarvitsee edustajan, jolla on asiantuntemusta, osaamista ja tahtoa toimia Sinun hyvinvointisi puolesta.

Tule mukaan vaalityöhöni. Saat mahdollisuuden vaikuttaa omiin asioihisi. Ota yhteyttä minuun tai vaalipäällikkööni Riitta-Liisa Kanniaiseen. Yhteystiedot löytyvät kotisivuiltani. www.pauliinatakala.fi



Kaksi kyyhkystä. Kuvan nappasin joulukuun 2010 matkalta.

Ei kommentteja: