sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Keski-Suomen yrittäjäjuhlat Paviljongissa 22.1.11

Keskisuomalaiset yrittäjät kokoontuivat jälleen kerran Paviljonkiin palkitsemaan vuoden yrittäjiä ja jakamaan toisilleen yrittämisen iloa. Juhla oli uudistanut kasvojaan. Ohjelma oli edelleen taattua erinomaista laatua, mukavaa kuunneltavaa ja katseltavaa. Yrittäjät ovat juhlan arvoisia. Se todettiin moneen kertaan illan aikana. Yrittäjät pitävät Keski-Suomenkin pyörät pyörimässä.

Maakunnallinen yrittäjäpalkinto meni suolahtelaiselle Kurikka Timberille. Onnittelut vielä kerran! Toimitusjohtaja Jaakko Kurikka piti illan parhaan puheen. Puheessa tuli ilmi yrittäjyyden riskit ja tuskat, mutta myös valtava onnistumisen ilo. Mieleen jäi, kuinka Kurikka Timberin laajennusvisioita piirreltiin kiireessä ja korkeuksissa lentokoneen oksennuspussin kylkeen, ja siitä ne myöhemmin skannattiin paperille ja saatiin vaikeuksista huolimatta eläväksi elämäksi. Yrityksen kasvutarina oli hienoa kuunneltavaa.

Muuramen vuoden 2010 yrittäjäksi valittiin Muurame Golf. Palkinto meni tälläkin kertaa täysin oikeaan osoitteeseen. Muurame Golf on tunnettu iloisesta ja rennosta ilmapiiristään sekä kehitysmyönteisestä ajattelutavastaan. Onnittelut Hannu Ahvenjärvelle ja Esko Helinille! Kiitos vuosien työstä kunnan puolesta upean käyntikortin aikaansaamisesta Muurameen.

Ei kommentteja: