sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Suomen laadukkain K-market löytyy Keski-Suomesta - Muuramesta

Muuramen yrittäjät ovat mukavaa, positiivista ja osaavaa sakkia. Yrittäjät olivat taas kerran koolla, yhdessä meidän kunnan päättäjien kanssa. Syysiltaa vietimme Tilausravintola Wuolteessa 4.11.10. Wuolle on uuden ja tuoreen muuramelaisen yrittäjän Susanna Penttisen Bistro. Olipas upeat ja edustavat tilat, Muuramen keskustassa, joen rannalla. Illan aikana kuultiin Jykesin kuulumisia, kunnan kuulumisia ja tietysti Muuramen yrittäjien kuulumisia. Ja lopuksi Wuolteen iltapala vei kielen mennessään.


Wuolle tarkoittaa joen vuolaimmin ja kiivaimmin juoksevaa kohtaa. Tämäkin tuli tiedoksi yrittäjien syystapaamisessa, Ravintola Wuolteessa. Ja totta, Wuolle sijaitsee juuri siinä kohtaa Muuramejoen rannalla, jossa vesi tyrskyää, vuoljuu valtoimenaan. Tulee latvavesistöltä, ylhäältä Muuratjärveltä, ja menee alas kohti Päijännettä.

Muuramen K-Kauppa on Suomen laadukkain

Minun lähikauppani on Suomen laadukkain. Jes. Olen sen tiennyt, tuntenut, kokenut ilman tutkimustakin, joka tehtiin aiemmin tänä vuonna. Senhän tietää jo siitä, kun astun kauppaan, ja saan ystävällisen ja iloisen tervehdyksen jo kynnyksellä. HIENOA ja UPEETA, K-market Herkkuvuori sekä K-kauppiaat Pekka ja Maarit Kukkonen! Muuramen yrittäjät ovat ihmeellisiä. Aina ruukaa onnistua.

Suurjyväskylän lehdessä 3.11.10 on juttua palvelevasta Muuramen K-kaupasta:
http://www.sjl.fi/web/pdf/201044_la/sjl03p14.pdf

Muuramen Yrittäjillä on Facebookissa omat sivut. K äyhän tsekkamaassa tulevia ja menneitä juttuja. http://www.facebook.com/muuramenyrittajat

Ei kommentteja: