maanantai 22. joulukuuta 2008

OIKEIN HYVÄÄ JOULUA!

Kaikille Teille lukijoille, jotka mahdatte näitä sivuja kurkata näin ennen joulua: Erittäin hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa sekä onnellista eloa ensi vuodelle 2009!

Tänään Raafaelin nimipäivänä 22.12.08 sataa märänoloista lunta ja maa on onneksemme valkeentunut. Se lisää joulun tuntua.

Tänään on vielä työpäivä vanhusasioissa ja käyn myös viemässä hyvän joulun toivotukset minulle niin tärkeän Telkänpesän palvelutalon asukkaille ja ystäville.

Huomenna 23.12 yritän keskittyä kotihommiin, niitäkin on hieman kertynyt.. on ollut aikamoisen haipakkaa tämän syksyn aikataulut. Nyt kuitenkin joulukinkku odottaa paistamista ja kotitekoiset laatikot olen onneksi ostanut valmiina. Joulutorttuja ja pipareita ollaan lasten kanssa leivottu pitkin syksyä. Kyllä se joulu pikkuhiljaa tulee. Itse asiassa olen saanut iloita jo tähän mennessä kymmenestä joulujuhlasta tai pikkujoulusta. Näistä joulunalustunnelmistahan joulu alkaa hiipiä sydämeen. Ja vihoviimein, kun rauhoitun kotona lasten ja kisulin (ehkä isäntäkin ja karamellejä mahtuu mukaan) viereen pötköttämään sängylle ja kuuntelen ihania joululauluja radiosta, niin siinä on minun jouluni.

Ensi vuonna on uudet kujeet ja haasteet. Mutta nyt ensin levätään ja kerätään voimia.

Lämpimin jouluterkuin, Pauliina